ΕΠΊΦΥΣΗ, η έδρα της ψυχής

Η φαντασία, αναπτύσσεται  με την συνλειτουργία του συνειδητού με το υποσυνείδητο
Ο νούς κάνει την σκέψη, η ψυχή την εμψυχώνει και η καθοριστική εικόνα πού δημιουργείται δονείται ως πληροφορία στο πεδίο της υλοποίησης.
Μέσω της δραστηριοποιήσεως αυτών εκπέμπονται ηλεκτρικές ώσεις στον χώρο.

Συνειδητό
Η υλική πραγματικότητα  μέσω της Υπόφυσης. Η υπόφυση, συνδέεται με το ρήμα «βλέπω», είτε με την όραση, είτε με την ηθελημένη φαντασία την κατόπιν σκέψεως και ανάλυσης, δηλαδή τον συνειδητό οραματισμό του νού .

Υποσυνείδητο
Η επίφυση είναι το όργανο μέσω της λειτουργίας του μπορούμε να ονειρευόμαστε και να φανταζόμαστε. Η επίφυση, συνδέεται με το ρήμα «γνωρίζω», είτε με την διορατική σκέψη είτε με την διαίσθηση μέσω της ενοποίησης συνειδητού και υποσυνείδητου.
Όταν ενεργοποιείται, η επίφυση, μας συνδέει με μια άλλη διάσταση της πραγματικότητας, να αναπτύξουμε νοητικές δεξιότητες όπως διαύγεια ή τηλεπάθεια και επίσης την ικανότητα του χρόνου να ταξιδεύουμε στο χρόνο για να ταξιδεύουμε.

Από την επίφυση, παράγεται ένας νευροδιαβιβαστής μέσω χημικών διαδικασιών συμμετοχής της Σερατονίνης, η  ορμόνη μελατονίνη, Αυτό εμπλέκεται στη ρύθμιση των κύκλων επαγρύπνησης και ύπνου και χρησιμοποιείται για να εξουδετερώσει τις επιπτώσεις του συνδρόμου σύντηξης χρόνου. Η έλλειψη της μελατονίνης, οδηγεί σε αϋπνία και κατάθλιψη. Περιέχεται σε ορισμένα τρόφιμα όπως βρώμη, καλαμπόκι, ντομάτες, πατάτες, ξηρούς καρπούς, ρύζι και κεράσια.
Το ένζυμο ΗΙΟΜΤ (υδροξυ-ινδολο-Ο-μεθυλοτρανσφεράση) αποτελεί το κλειδί της παραγωγής της μελατονίνης, βρίσκεται μόνο στην επίφυση και αποτελεί είδος ελιξιρίου της ζωής, αφού από αυτήν εξαρτώνται πολλές ζωτικές λειτουργίες του οργανισμού μας, καθώς επίσης είναι η καλύτερη πηγή ικανότητας αντίδρασης του στις ασθένειες. 
Η επίφυση διαχωρίζει μια ουσία που ονομάζεται DMT (διμεθυλοτριπταμίνη), ή αλλιώς το πνευματικό μόριο, το οποίο απελευθερώνεται κατά την ταχεία φάση της κίνησης των ματιών, έτσι όταν ονειρευόμαστε είναι υπεύθυνο για την απεικόνιση των εικόνων σε ένα όνειρο. Το DMT είναι τόσο ισχυρό που μπορεί να μεταφέρει την ανθρώπινη συνείδηση μέσω ταξιδιών στο χρόνο και μεταξύ διαστάσεων. Μεγάλη ποσότητα DMT παράγεται στην άμεση κατάσταση προ θανάτου, άρα αποδίδεται στην ικανότητα εισόδου σε μια ανώτερη διάσταση συνείδησης. Φτάνει σε μυστικιστικές ή ενδοδιαστατικές συνθήκες και είναι η ισχυρότερη παραισθησιογόνος ή ενθεογενής ένωση που υπάρχει στη φύση. Όλα τα φυτά και τα ζώα (σε διάφορες συγκεντρώσεις) έχουν βαθιά επίδραση στη συνείδηση).
Πρώτα ιστορικά  καταγεγραμμένα, ο θρυλικός Μάντης και ιατρός της ψυχής Μελάμπους ο  Άργειος, πίστευε ότι όλες οι ασθένειες έχουν την εκκίνηση τους από τον τρόπο που σκεπτόμαστε. 
Εν συνεχεία η μετάδοση και έκφρασή τους επέρχεται στο σωματικό/υλικό μέρος όπου και δεν είναι άλλο από την υλοποίηση των αρνητικά επιβαρυμένων ενεργειακών δονήσεων.
Tην αρχή αυτή χρησιμοποιούσαν επίσης ο Ασκληπιός και ο Ιπποκράτης στους ασθενείς τους.
Με λουτρά και νηστεία για την εξωτερική και εσωτερική καθαριότητα του σώματος, επερχόταν ηρεμία των καρδιακών παλμών που έχουν σχέση με την κίνηση του αίματος και κατ’ επέκταση με την ψυχή. Mέσω δε, των κατάλληλα επιλεγμένων θετικά ενεργοποιημένων περιοχών όπου ήταν τα ιατρικά τους κέντρα, θεράπευαν κάθε ασθένεια.
Η Επίφυση, έχει θεωρηθεί και ως η «Έδρα της Ψυχής». Όταν η ψυχή παύει να ενισχύει της εικόνες των αρνητικών σκέψεων και έλκει τα θετικά και τα ωραία, δημιουργείται Παράδεισος.

Msc, BA Επικοινωνιολόγος - Personality Creator  
Σύμβουλος Στρατηγικής Ανάπτυξης και Διαπροσωπικών Σχέσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου